Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc şi-a numărat bobocii de februarie Întâlnire între premier şi grupurile parlamentare ale PDL

ro

01 Feb, 2012 03:11 1858 Marime text
intalnire_parlamentari_Zanfir_Iorgus_exposure.jpgPremierul Emil Boc s-a întâlnit ieri după-amiază cu parlamentarii PDL, la Palatul Parlamentului.
Temele de discuţie ar putea fi bugetul pe 2012, posibilitatea creşterii pensiilor în anul viitor sau priorităţile legislative ale puterii.
Aceste întâlniri între premier şi grupurile parlamentare ale PDL au loc la începutul fiecărei sesiuni de lucru a Parlamentului. Ele au menirea de a stabili priorităţile legislative ale PDL pentru sesiunea care urmează să înceapă. Surse din PDL au precizat înaintea reuniunii că va fi interesant de urmărit cine a plecat sau cine intenţionează să părăsească grupul PDL. În urma contextului tensionat al protestelor din ultimele două săptămâni, deputatul Iulian Urban şi-a dat demisia din PDL. Au existat chiar parlamentari care au cerut, public, demisia premierului, ieri însă aceste voci nu au fost auzite. Deputatul PDL de Constanţa Zanfir Iorguş a declarat că principala solicitare a premierului a fost îmbunătăţirea relaţiei dintre Guvern şi Parlament şi a comunicării PDL cu populaţia şi prin intermediul deputaţilor şi al senatorilor. La ora închiderii ediţiei, şedinţa de la Palatul Parlamentului era în plină desfăşurare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii