Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătrâne jefuite în propriile case de o tânără. Anunțul Poliției

ro

09 Feb, 2022 18:54 1473 Marime text
  • Femeie bănuită de furt, identificată și reținută de polițiști
 

La data de 8 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Galați au identificat și reținut o femeie, de 34 de ani, din municipiul Galați, bănuită de comiterea unei fapte de furt și a unei tentative de furt.



Din cercetări, a reieșit că, în data de 4.02.2022, după ce i-ar fi vândut victimei pește, în piața din cartierul Țiglina 1, femeia, însoțită de fiul ei minor, ar fi urmărit-o pe aceasta până la locuința sa, transmite IPJ Galați. 



Aici, folosind diverse pretexte și profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei, în vârstă de 87 de ani, ar fi pătruns în apartament de unde ar fi sustras suma de 2 100 de lei.



Potrivit aceleiași surse, două zile mai târziu, persoana bănuită, folosind același mod de operare, ar fi pătruns în locuința altei femei, de 81 de ani, unde ar fi fost surprinsă de aceasta în timp ce căuta prin lucrurile din dormitor, de această dată nereușind să sustragă bunuri sau bani.



Femeia a fost reținută de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.



Sursa foto: Pexels 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii