Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, reținut pentru trafic de minori. Ce au stabilit anchetatorii

ro

06 May, 2020 12:29 1501 Marime text

La data de 06.05.2020 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.I., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, inculpatul C.I. a recrutat o persoană vătămată minoră asupra căreia a exercitat agresiuni fizice, cât și amenințări și a constrâns-o să accepte practicarea prostituției, într-un club de pe teritoriul Elveției, sumele de bani obținute fiind transferate în totalitate către suspect.

La data de 06.05.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Pitești au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Argeș, în urma căreia au fost ridicate obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul C.I. urmează să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Se face  precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii