Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autotren încărcat cu deșeuri feroase, răsturnat pe Autostrada A3. Un bărbat a fost rănit (GALERIE FOTO)

ro

16 Mar, 2022 17:49 1156 Marime text
Accident rutier pe Autostrada A3 în județul Cluj. Sursa foto: ISU ClujPompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială, alături de un echipaj SAJ la un accident rutier pe Autostrada A3.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, un autocamion s-a răsturnat la ieșirea de pe autostrada A3 spre Câmpia Turzii. 

„Un bărbat a primit îngrijiri de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era în stare conștiență și era cooperant.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire în urma scurgerilor de hidrocarburi.
Autocamionul transporta deșeuri feroase“ - au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Autotrenul răsturnat transporta deșeuri feroase. Foto: ISU ClujCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 Turda-Gilău (Autostrada  Transilvania), în apropierea localității Luna, județul Cluj, un autocamion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit primelor informații, șoferul autocamionului a suferit răni ușoare, fiind evaluat medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, prin dirijare, pe sensul de mers către Turda.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii