Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:16 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost stabilite zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână

ro

25 May, 2020 15:36 1079 Marime text
  • Procesul de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis este în plină desfășurare, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.

Conform graficului de lucru, pe strada I.G. Duca și strada Lebedei continuă lucrările de modernizare a carosabilului.  

În cartierul Palazu Mare, pe strada Fundătura Năvodului se recondiționează carosabilul iar pe strada Dumbrăveni se reabilitează atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Echipele administratorului drumului public lucrează intens la amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin și aleea Madrigalului din cartierul Compozitorilor.

Noi locuri de parcare vor fi construite în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.
 
Sursa foto: Primăria Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii