Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:13 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat din firma La Fattoria Ristorante SRL, cooptat în Tudors Palace SRL. Când a fost luată decizia

ro

06 Jul, 2018 00:00 724 Marime text

Costin Economu, care deţine 30 de părţi sociale, a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 300 de lei, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, cu o participare la beneficii şi pierderi de 100%, în calitate de asociat unic existent, şi Mariana Economu, în calitate de asociat nou, au decis majorarea capitalului social al firmei Tudors Palace SRL.
 
A fost majorat capitalul social al societăţii de la 300 de lei la 400 de lei, prin aport subscris şi vărsat al noului asociat. Astfel, Mariana Economu va avea un aport în numerar de 100 de lei, subscris şi vărsat. Valoarea părţii sociale va rămâne de 10 lei fiecare. Numărul de parţi sociale va creşte de la 30 la 40. Capitalul social, cu o valoare totală de 400 de lei, va fi divizat în 40 de părţi sociale, egale şi indivizibile, fiecare având o valoare nominală de 10 lei fiecare.
 
După majorare, structura capitalului social va fi următoarea:
- Costin Economu va deţine 30 de părţi sociale a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 300 de lei, reprezentând 75% din capitalul social al societăţii Tudors Palace SRL, 75% din capitalul social;
- Mariana Economu va deţine 10 părţi sociale a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 100 de lei, reprezentând 25% din capitalul social al societăţii Tudors Palace SRL, 25% din capitalul social.
 
Societatea se va transforma în SRL cu doi asociaţi. Este revocat din funcţia de administrator Costin Economu, care va fi descărcat de gestiune, şi este numită în funcţia de administrator Mariana Economu.

Alte afaceri 

Costin Economu mai este asociat în Greenacre SRL, Tudors Construct Expert SRL, dar şi în firmele radiate Deco Mall Cafe SRL, Tudors Palace SRL (din judeţul Ilfov).
 
La rândul ei, Mariana Economu este asociată în Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Horeca SRL, Deco Mall Expert SRL, Economu Expert SRL, La Fattoria Ristorante SRL, Tudors Construct Expert SRL.
 

Bloc ridicat în Mamaia 

Reamintim că La Fattoria Ristorante SRL a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 20 noiembrie 2017, Certificatul de urbanism nr. 3570, în vederea ridicării unui imobil P+5-6E, cu funcţiunea de alimentaţie publică şi cazare. Blocul va fi ridicat în staţiunea Mamaia, grup sanitar bufet internaţional. Terenul destinat acestui imobil are o suprafaţă de 493 mp şi este proprietate a SC La Fattoria Ristorante SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 708 din 16.04.2013. Pentru acest imobil, pe data de 22 iulie 2014, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 2176, al cărui beneficiar este SC La Fattoria Ristorante SRL.
 
Citeşte şi:
 
Tudorel Economu a ieşit din firma Tudors Palace SRL 
 
În Mamaia se construieşte de zor Imobil de şase etaje, ridicat de La Fattoria Ristorante SRL
 
Ce construieşte La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia. A fost emis certificatul de urbanism
 
Cum va arăta imobilul de şase etaje ridicat de La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia 

Ti-a placut articolul?

Comentarii