Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin și Mariana Economu și-au închis o firmă. Despre ce afacere este vorba

ro

20 Aug, 2020 00:00 2666 Marime text
  • Pe data de 6 iulie, Costin și Mariana Economu au decis dizolvarea și lichidarea, simultană, a societății Tudors Palace, din București.
  • „Activul societății va fi repartizat către asociați conform hotărârii de repartizare a activelor rămase“, se arată în decizia luată privind dizolvarea și lichidarea firmei.
  • Cei doi acționari erau Mariana Economu, cu 25%, aceasta fiind, totodată, și administrator, iar Costin Economu, ce deținea 75%.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 1 din 6 iulie 2020 a Adunării generale a asociaților societății Tudors Palace, din București.
Potrivit actului oficial citat, cei doi acționari ai firmei, respectiv Costin Economu și Mariana Economu, au decis „dizolvarea și lichidarea, simultană, a societății“.
Se arată în Monitorul Oficial că cei doi asociați, deținând 100% din capitalul social, „am hotărât dizolvarea și lichidarea, simultană, a societății“. Totodată, potrivit aceluiași act, „societatea nu are credite sau datorii la data dizolvării și lichidării voluntare, fără numire de lichidator“.
„Activul societății va fi repartizat către asociați conform hotărârii de repartizare a activelor rămase“, se mai arată în decizia luată privind dizolvarea și lichidarea Tudors Palace.

Datele de la Registrul Comerțului

Potrivit datelor puse la dispoziție de Registrul Comerțului la data de 19 august, firma a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Tudor Vianu.
De menționat că, inițial, firma fusese înființată în alt județ, ulterior fiindu-i schimbat sediul social în București.
Activitatea principală a societății era reprezentată de „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată“.
Cei doi acționari erau Mariana Economu, cu 25%, aceasta fiind, totodată, și administrator, iar Costin Economu, ce deținea 75% din capitalul firmei, fiind cel de-al doilea acționar.
În anul 2017, Tudors Palace a înregistrat un profit net de 356.323 de lei, a avut patru salariați și o cifră de afaceri netă de 406.383 de lei.
În anul 2018, firma a avut o pierdere netă de 64.370 de lei, 0 salariați și o cifră de afaceri netă de 0 lei.
În 2019, pierderea netă a fost de 211.304 lei, iar numărul salariația și al valoarea cifrei de afaceri au fost 0.
Numele lui Costin Economu se mai leagă de firmele Cher One (în funcțiune), din Constanța, Coseco Trade Veg (radiată), Deco Mall Cafe SRL (radiată), La Fattoria Ristorante SRL (în funcțiune) și Tudors Construct Expert (radiată).
La rândul său, numele Marianei Economu se leagă, de asemenea, de Cher One, Coseco Trade Veg, Deco Mall Cafe, La Fattoria Ristorante, Tudos Construct Expert, dar și de Deco Food SRL, Economu Expert SRL și Tudors Capital Investments.

Citește și:

Asociat din firma La Fattoria Ristorante SRL, cooptat în Tudors Palace SRL. Când a fost luată decizia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii