Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL cu un asociat. Ce decizii au luat urmașii fostului patron al lanțului de cafenele Filicori din Constanța ?

ro

15 Jun, 2023 00:00 2250 Marime text
  • Asociaţii societății Cher One SRL au decis revocarea din funcția de administrator și descărcarea de gestiune pentru Elena Economu și prelungirea mandatului administratorului rămas în funcţie, Costin Economu, pentru o perioadă de 99 de ani
  • Totodată, Elena Economu și-a cesionat integral cele 90 de părți deținute în cadrul societății, cu o valoare totală de 900 lei, reprezentând 45% din capitalul social către Costin Economu
  • Reamintim, în 2021, asociații Cher One au decis schimbarea sediul social al societății în municipiul București, precum și radierea urmatoarele puncte de lucru din județul Constanța
 

 
Hotărârea nr.1 din 1/10.05.2023 a adunării generale a asociaţilor societății Cher One SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.2.555 din data de 12.06.2023.

Potrivit documentului, asociații companiei, Elena Economu și Costin Economu, copiii fostului patron al cafenelor Filicori (n.r. decedat) au decis revocarea din funcția de administrator și descărcarea de gestiune pentru Elena Economu și prelungirea mandatului administratorului rămas în funcţie, Costin Economu, pentru o perioadă de 99 de ani, cu puteri depline de gestiune şi reprezentare şi drept de semnătură în conturi la bănci pe numele şi la dispoziţia societăţii.

Totodată, asociatul Elena Economu și-a cesionat integral cele 90 de părți deținute în cadrul societății, cu o valoare totală de 900 lei, reprezentând 45% din capitalul social către Costin Economu.

După cesiune, structura capitalului social este următoarea: Costin Economu deține 200 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 2.000 lei, reprezentând 100% capitalul social al societăţii Cher One SRL, cu o participare la beneficii şi pierderi de 100%.

Prezenta cesiune a fost înscrisă în Registrul de asociaţi al societăţii, precum şi înregistrată la Registrul Comerţului.

Reamintim, în 2021, asociații Cher One au decis schimbarea sediul social al societății în municipiul București, sectorul 1, str. Tudor Vianu nr. 25-27 și radierea urmatoarele puncte de lucru din județul Constanța: municipiul Constanța, bd. Mamaia nr. 284, Grup Gospodăresc, activ Depozit nr. 3 și stațiunea Mamaia, Clădire Administrativă Tic -Tac.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Modificări în societatea Cher One. Un asociat s-a retras, doi au fost cooptați

Moștenitorii afaceristului Economu își dizolvă firmele. Despre ce societăți este vorba

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii