Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de miliarde de lei Una dintre „mamele" prostituţiei, prinsă făcând sex la Constanţa

ro

12 Jul, 2011 00:00 4044 Marime text
cap_3.jpgÎn 2007, şeful Serviciului Comunitar Public Financiar Vaslui, Eugen Boţ, declara pentru ziarul „Evenimentul Regional al Moldovei", că recordul absolut în ceea ce priveşte amenzile neplătite îl deţine Teodora Ciobică

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au surprins-o, în flagrant, pe Teodora Ciobică, de 32 de ani, din Vaslui, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, contra sumei de 35 lei. Femeia nu se află pentru prima dată în atenţia poliţiştilor, dat fiind că sunt semnale certe potrivit cărora ar practica prostituţia din 2002. Potrivit lui Eugen Boţ, şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui, Teodora Ciobică este una dintre deţinătoarele de recorduri într-ale prostituţiei. Nu este de omis faptul că femeia figurează în 13 dosare aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa, toate având ca obiect „reexaminarea sancţiunii contravenţionale - înlocuire amendă contravenţională".

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat că „în data de 11.07.2011, ora 00.40, poliţiştii Secţiei 2, au depistat-o în flagrant pe Teodora Ciobică, de 32 ani, din Vaslui, care întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, contra sumei de 35 lei". Oamenii legii i-au întocmit femeii un nou dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate. Teodora Ciobică nu este la primul gest de acest fel. „Cred că au primit cel puţin o amendă pe zi cele două femei (nr. Teodora Ciobicã şi Gabriela Bogos). Deşi există multe alte judeţe unde prostituatele au acumulat amenzi mult mai mari, iată că şi la Vaslui avem astfel de recorduri", a declarat Eugen Boţ, şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui, conform Word Mania.ro. Potrivit aceleiaşi surse, „Teodora Ciobică se pare că practică prostituţia încă din 2002, iar acum «activează» în judeţul Constanţa. Tot de atunci, sunt şi primele amenzi care sunt înregistrate la Primăria Vaslui. Cealaltă femeie, care nu are un domiciliu stabil, mutându-se regulat dintr-un loc în altul, Gabriela Bogos, are amenzi în valoare de 200 milioane lei vechi şi dă dureri de cap celor de la primărie care nu reuşesc să dea de ea. „Dosarele celor două persoane au peste 200 de pagini, e un adevărat foileton. Instanţele din Constanţa ne-au solicitat domeniul în care Teodora Ciobică ar putea să presteze muncă în folosul comunităţii şi o anchetă socială. Deci va primi cât de curând o sentinţă. Se pare că n-o interesează totuşi cuantumul amenzilor. A primit amenzi de la Poliţia Comunitară, Jandarmerie, Politia Rutieră, dar şi de la poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publicã. Cel mai probabil, va presta câţiva ani buni pentru datoriile pe care le are", a mai spus şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui.

Amenzi de câteva miliarde

sex_-_prostituate_2.jpg

În 2007, şeful Serviciului Comunitar Public Financiar Vaslui, Eugen Boţ, declara pentru ziarul „Evenimentul Regional al Moldovei", că recordul absolut în ceea ce priveşte amenzile neplătite îl deţine Teodora Ciobică. „Aproape zilnic, primim procese verbale de la Constanţa fiindcă a fost prinsă circulând pe bulevardul Aurel Vlaicu şi acostând bărbaţi. Amenzile ei au ajuns la două miliarde de lei", a mai spus Eugen Boţ, directorul SCPF Vaslui. Nu este de omis faptul că Teodora Ciobică figurează în 13 dosare aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa, toate având ca obiect „reexaminarea sancţiunii contravenţionale - înlocuire amendă contravenţională". Ultimul dosar de acest gen a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa pe data de 15.12.2010, având ca număr unic 45345/212/2010, părţi fiind Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Poliţia Comunală Agigea (petent) şi Teodora Ciobică (intimat). Următorul termen a fost fixat pentru data de 9 august. De asemenea, numele femeii apare şi într-o cercetare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Potrivit anchetatorilor, în seara Revelionului din 2009, un bărbat a fost înjunghiat de concubinul Teodorei Ciobică, după ce i-ar fi făcut ochi dulci femeii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii