Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am dat calificativul nesatisfăcător unui funcționar simbol al corupției" Felicia Ovanesian susține că Ani Merlă a modificat notele acordate funcționarilor publici din Primăria Constanța!

ro

25 Apr, 2023 16:57 1889 Marime text


Într-o postare pe Facebook, Felicia Ovanesian, fostul city manager al municipiului Constanța, îi dă replica directorului Direcției de Dezvoltare și Fonduri Europene din cadrul Primăriei Constanța, Ani Merlă, după ce aceasta s-a apucat să comenteze la o remarcă a deputatului USR, Stelian Ion care a taxat la rândul său anunțul Primăriei legat de o „inspecție“ a primarului Chițac pe șantierul  bulevardul Lăpușneanu.



„Genială dezbaterea!
Genială intervenția doamnei director! Cum ii ia dumneaei apărarea primarului… cum se pune in calea gloanțelor! Carne de tun, nu alta!
Genială și replica. “Ați început campania electorală???? DEGEABA….”.
De ce, doamna?! Câștigă PSD? vi se împlinește visul?
Lăsând gluma la o parte….  Halal atitudine  publica de funcționar public. Dezbatem curând pe larg. Am tolba plină de isprăvile doamnei!
Hai, pa, geniu al implementărilor ratate!“, spune Ovanesian în postare.

Postarea fostului city-manager a adunat mai multe comentarii la care aceasta a răspuns punctual.

În răspunsurile date internauților, Felicia Ovanesian susține că Ani Merlă „a modificat notele acordate în evaluare de subsemnata. Așa cum va proceda și anul acesta. Poate vede asta și un procuror...".

Tot Ovanesian clarifică: „are dreptul de a modifica, în unele situații, dar nu e cazul. Anul acesta am dat calificativul nesatisfăcător unui funcționar simbol al incompetentei și corupției. Altor 2 le-am dat calificativ care le atrage reducerea salariului pe un an. Deja în Primarie se dau note explicative către primar despre cum au ajuns rapoartele de evaluare la mine. În condițiile în care este obligatoriu sa ajungă la mine toate rapoartele de pe direcțiile pe care le-am coordonat. Cam așa..”

Ovanesian mai amintește și de faptul că primarul Chițac a menținut-o în funcție pe Ani Merlă, în loc să-i aprobe pe loc dosarul de pensionare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii