Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă introdusă de autorităţile din Grecia Polițiștii de la Garda de Coastă au verificat o mașină condusă de un ucrainean. Ce au descoperit (FOTO)

ro

02 Nov, 2022 12:18 1322 Marime text
 
autoturism marca Toyota Yaris, foto: Garda de Coastă
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Isaccea -Garda de Coastă au descoperit un autoturism marca Toyota Yaris, căutat de către autoritățile din Grecia, aflat în posesia unui cetăţean ucrainean.
 

În ziua de 01.11.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism marca Toyota, înmatriculat în Ucraina, condus de către un cetățean ucrainean în  vârstă de 58 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Grecia, în luna septembrie a acestui an., transmit reprezentanții Gărzii de Coastă. 

autoturism marca Toyota Yaris, foto: Garda de Coastă
Autoturismul, evaluat la aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Potrivti sursei citate, în acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii