Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:44 24 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a aprobat prelungirea contractelor de mandat a unor membri din cadrul Consiliului de Administrație

ro

20 Jul, 2021 00:00 526 Marime text


⦁    Adunarea generală a acționarilor societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a luat mai multe decizii importante în cadrul ședinței din luna mai
⦁    AGA a aprobat prelungirea contractelor de mandat a unor membri provizorii din cadrul Consiliului de AdministrațieAdunarea generală a acționarilor societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a luat mai multe decizii importante în cadrul ședinței din luna mai.

Astfel, membrii AGA au aprobat prelungirea contractelor de mandat a următorilor membri provizorii din cadrul Consiliului de Administrație, Romani Tony Avramescu Gruia, Daniel Popoacă și Ștefan Paraschiv.

În temeiul prevederilor art. 29 alin. (11) din OUG nr. 109/2011 privind guvemanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări, acționarii au aprobat și conținutul actului adițional la contractele de mandat care a fost semnat cu administratorii provizorii.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mandatele directorilor Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu SA, prelungite de administratorii societății

 Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța Program de vară al zborurilor regulate 2021
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii