Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:45 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele directorilor Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu SA, prelungite de administratorii societății

ro

17 Jun, 2021 00:00 794 Marime text
Consiliul de Administrație al societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a luat mai multe decizii importante în cadrul ședinței din luna aprilie
⦁    Membrii CA-ului l-au desemnat pe Horia Mihail Acatrinei, în funcția de director economic provizoriu
⦁    Durata mandatului lui Acatrinei este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii
⦁    Remunerația lunară brută a acestuia în cuantum de 23.932 lei, la care se adaugă suma brută de 2.443 lei, reprezentand contravaloarea chiriei lunare
⦁    Și Bogdan-Ionuț Artagea a fost desemnat în funcția de director general provizoriu al societății pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, până la maximum 6 luni
⦁    Remunerația lunară brută pentru Artagea este în cuantum de 27.816 leiConsiliul de Administrație al societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a luat mai multe decizii importante în cadrul ședinței din luna aprilie.

Astfel, membrii CA-ului l-au desemnat pe Horia Mihail Acatrinei , în funcția de director economic provizoriu al SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, începând cu data de 04.06.2021, în conformitate cu prevederile art. 35, art. 642 din O.U.G. nr. 109/2011, actualizată, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, în baza propunerii nr. CA/100/08.04.2021 a Comitetului de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Administrație.


Durata mandatului lui Acatrinei este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, in conformitate cu prevederile art. 642 alin. 1 din O.U.G. nr. 109/2011.

Membrii Consiliului de Administrație au mai aprobat și forma și conținutul contractului de mandat pentru directorul economic provizoriu al societății, dar și  remunerația lunară brută a acestuia în cuantum de 23.932 lei, la care se adaugă suma brută de 2.443 lei, reprezentand contravaloarea chiriei lunare, în baza Propunerii nr. CA/100/08.04.2021 a Comitetului de Nominalizare Remunerare din cadrul Consiliului de Administrație.
Membrii Consiliului de Administratie al SN "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" SA l-au desemnat pe Bogdan-Ionuț Artagea, în funcția de director general provizoriu al societății începând cu data de 13.05.2021 pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, în conformitate cu prevederile art. 642 alin. 1 din O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.
Membrii Consiliului de Administrație au aprobat și remunerația lunară brută pentru Artagea, în cuantum de 27.816 lei în baza propunerii nr. CA/100/08.04.2021 a Comitetului de Nominalizare Remunerare din cadrul Consiliului de Administrație.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:  

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța Program de vară al zborurilor regulate 2021

Mandatul directorului Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA a fost prelungit de administratorii societății
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 17 Jun, 2021 10:59 Cind se reiau zborurile spre ATENA si retur? Poate sa explice cineva ce fac acesti oameni pentru a primi salariile astea imense. E de neinteles cum stam cu un aeroport care cheltuieste miliarde fara a fi folosit iar noi trebuie sa parcurgem sute de km si sa pierdem ore in sir pentru a ajunge la Bucuresti. Nu mai scrieti chestia aia cu moderatu si publicatu. Nu publicati nimic.Stocati pentru posteritate. Nu vreti sa vedeti ce opinii au cititorii.Nu inteleg politca ziarului.