Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Schimbare importantă în cadrul societății Beniamin Transport și Construcții SRL

ro

25 Jun, 2023 13:03 959 Marime text
 foto: pexels
Asociații societății Beniamin Transport și Construcții SRL, Beniamin Păslaru și Haralambie Boboc au decis cooptarea în cadrul societății a lui Cristian Ene.
 
De asemenea Beniamin Păslaru și Haralambie Boboc s-au retras din societate și au cesionat un număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, lui Cristian Ene.
 
Totodată, Beniamin Păslaru și Haralambie Boboc au transmis, iar cesionarul, Cristian Ene a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi deţinut de către Ene Cristian- 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi în valoare totală de 200 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Boboc Haralambie a fost revocat din funcţia de administrator și a fost numit administrator Ene Cristian pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.
Nu în ultimul rand s-a decis mutarea sediului social al societăţii în municipiul Constanţa, strada Traian nr. 30 județul Constanţa.
 
Despre Beniamin Transport și Construcții SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 25 iunie 2023 societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul în municipiul Constnbața, pe strada Traian.
 
Pentru anul 2021 a raportat pierdere de 100 lei.
 
Unic asociat și administrator este Cristian Ene.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

Societatea Bryana Noblesse SRL deschide punct de lucru la Costinești
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii