Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:05 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie de hârtie pentru copiatoarele, imprimantele şi faxurile municipalităţii

ro

24 Mar, 2017 00:00 697 Marime text
Administraţia publică locală intenţionează să achiziţioneze hârtie necesară pentru copiatoarele, imprimantele şi faxurile din Primăria Municipiului Constanţa. Cantitate necesară: 1.350 de topuri de hârtie A4-80 g/mp şi zece topuri de hârtie A3-80 g/mp.
 
Produsele trebuie să corespundă din punct de vedere calitativ condiţiilor impuse în cerinţele tehnice, în caz contrar, ele vor fi returnate pentru a fi înlocuite, fără costuri suplimentare.

Toate produsele trebuie să corespundă din punct de vedere calitativ cu standardele şi normativele specifice în vigoare la data furnizării. Livrarea produselor se va face în termen de două zile lucrătoare de la primirea comenzii de către furnizor.

Furnizorul va livra produsele la sediul Primăriei Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, fără costuri suplimentare. Plata se va face prin ordin de plată, pe baza facturii emise de către furnizor şi semnării de către ambele părţi, fără obiecţiuni, a procesului-verbal de recepţie, în termen de 15 zile lucrătoare de la înregistrarea la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, în limita disponibilităţilor bugetare. Valoarea estimată a achiziţiei este de 11.960 de lei fără TVA (8,70 lei/top (buc.) fără TVA hârtie A4-80 g/mp şi 21,50 de lei/top (buc.) fără TVA hârtie A3-80 g/mp).
 
Oferta va fi prezentată în preţuri unitare în lei fără TVA şi la valoarea totală în lei cu TVA, care va fi evidenţiată distinct şi va fi formulată pentru întregul lot de produse solicitat.
 
Atribuirea achiziţiei de hârtie pentru copiatoarele, imprimantele şi faxurile din Primăria Municipiului Constanţa se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, la valoarea totală şi care respectă cerinţele impuse în datele tehnice. Data-limită de primire a ofertelor este 27.03.2017, ora.14.00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii