Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier spectaculos la Cernavodă provocat de un șofer beat! Incredibil în ce poziție a ajuns un autoturism (GALERIE FOTO)

ro

31 Dec, 2023 15:46 1528 Marime text
Sursa foto: facebook/Orașul CernavodăUn accident rutier spectaculos a avut loc la Cernavodă, în zona podului Sfânta Maria. 

Un autoturism a rămas suspendat pe separatorul dintre carosabil și trotuar. 

Imaginile au devenit virale pe o rețea de socializare, dar și ținta glumelor venite din partea internauților. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 08.25, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Gării a avut loc un accident rutier (tamponare).

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 69 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, iar autoturismul ar fi lovit un delimitator din beton. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge“ - au mai precizat reprezentanții IPj Constanța.

 Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța! Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul de la Nicolae Bălcescu (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii