Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța! Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul de la Nicolae Bălcescu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

31 Dec, 2023 13:52 1389 Marime text
În urma acidentului rutier ce a avut loc, în această dimineață, pe D.N. 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța a fost ușor rănită o femeie, de 58 de ani, pasageră în microbuz.

Potrivit IPJ Constanța, ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul celui care conducea tractorul, fiind 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Reamintim că, la data de 31 decembrie a.c , în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul pe DN 2A, la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu,  s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-ar fi produs între un microbuz de transport persoane și un tractor.

Din primele informații rezultă ca în microbuz s-ar fi aflat 4 călători, unul dintre aceștia fiind rănit ușor.

Din cauza accidentului rutier, traficul în zonă a fost îngreunat. 

Citește și: 

UPDATE. Accident rutier cu victime pe DN2A, spre Hârșova. Un microbuz s-a răsturnat! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii