Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă raportat de ITM Constanța Un gestionar a fost lovit de un utilaj ce efectua operațiuni de stivuire. Cum s-a produs evenimentul

ro

31 Aug, 2021 11:40 2006 Marime text
  •  „În data de 30.08.2021 ora 10.00, la Schenker Logistics Romania SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.“ se arată în raportul public al ITM Constanța.  
În data de 30.08.2021 ora 10.00, la Schenker Logistics Romania SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.

Împrejurările producerii accidentului

Lucratoarea T.M.C., de meserie gestionar, a fost lovită de un utilaj ce efectua operațiuni de stivuire a unor role de tablă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numita de catre Schenker Logistics Romania SA,  in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii