Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:20 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost completat obiectul de activitate al Grup Servicii Petroliere Logistic SRL

ro

14 Dec, 2020 00:00 763 Marime text

 

  • ​În Monitorul Oficial au fost publicate rezultatele Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Grup Servicii Petroliere Logistic SRL din data de 27.10.2020
  • S-a decis aprobarea completării obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarea activitate: extracția pietrișului și nisipului; extracția argilei și a caolinului

  • Asociaţii GSP Logistic SRL sunt GSP Holding SA, care deţine 99% din capitalul social, şi Gabriel-Valentin Comănescu, cu 1% din capitalul social al societăţii

 
În Monitorul Oficial au fost publicate rezultatele Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Grup Servicii Petroliere Logistic SRL din data de 27.10.2020.
Asociaţii, GSP Holding SA, cu sediul în Luxemburg, deţinând 99% din capitalul social, şi Gabriel-Valentin Comănescu, deţinând 1% din capitalul social al societăţii, au luat o decizie importantă.
Astfel, s-a decis aprobarea completării obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarea activitate: extracția pietrișului și nisipului; extracția argilei și a caolinului.
 

Cine este Gabriel Valentin Comănescu 

 
Născut în Dâmboviţa şi stabilit în Constanţa, Gabriel Valentin Comănescu a absolvit Academia Militară „Mircea cel Bătrân“. Omul de afaceri a cumpărat în anul 1999 de la AVAS compania de foraj Foserco, din al cărei acţionariat făcea parte Federaţia Sindicatelor Industriei Petroliere. Doi ani mai târziu, Comănescu a cumpărat fabrica de echipamente petroliere „1 Mai“ Ploieşti, iar uzina a fost redenumită „Upetrom“.
 
În 2004, Comănescu a înfiinţat la Constanţa Grup Servicii Petroliere, companie care, în anul 2005, a cumpărat de la stat platformele petroliere româneşti. Tranzacţia a avut o valoare de 100 de milioane de dolari. În anul următor, apare Upetrom Group, care include societăţi cu activităţi în construcţii şi foraj marin, servicii de intervenţii la sondă, servicii submarine, construcţii hidrotehnice, transport naval şi turism. Platformele de foraj marin au extins activitatea GSP, care a ajuns să caute petrol în Marea Nordului, Mexic şi Rusia. GSP deţine 10% din aria petrolieră concesionată până acum în Marea Neagră.
 
A ajuns la această performanţă după ce a cumpărat concesiunile firmei irlandeze Petroceltic, care a decis să ajungă în România. Gabriel Valentin Comănescu mai este asociat în: Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Gvc Real Estate Office SRL, Petromar Resources SA, Spg Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Upetrom Group Management SRL, Vega Turism SA.
 

Citește și:

Gabriel Valentin Comănescu a înființat firma GSP Power SRL

Gabriel Valentin Comănescu a devenit administratorul Forasol. Cine a plecat din firmă

Gabriel Valentin Comănescu, cooptat într-o firmă. A devenit acționar majoritar
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii