Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu Online cu preşedintele organizaţiei PNL Cernavodă, Gheorghe Hânsă s-a terminat Tema a fost „Se ascut săbiile electorale la Cernavodă. PNL intră în competiţie contra PSD"

ro

29 Mar, 2012 00:00 4384 Marime text
interviu online cu presedintele organizatiei pnl cernavoda gheorghe hansa se ascut sabiile electorale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 29 Mar, 2012 22:04 Cernavodenii au ffff mare incredere in dvoastra.Va dorim succes!!!!
  • Intrebarea nr.10 29 Mar, 2012 10:58 Permanent SERIF C. a votat proiectele primaritei M.M.impotriva intereselor cernavodenilor si impotriva PNL-ului.
  • invitat Interviu Online 29 Mar, 2012 10:18 @Ioan: terminarea canalizarii si termoficarii orasului este prevazuta pentru urmatorii doi ani si asta inseamna singurul beneficiu cert al cernavodenilor in relatia cu centrala nucleara, celelalte sunt povesti. Intr-adevar, in aceasta etapa, lucrarile cele mai importante sunt facute cu firme din afara localitatii care au subcontractori in Cernavoda. Gospodaria comunala isi va tripla numarul de angajati, atfel sa revina cei care au fost concediati in ultimii ani si din nou sa curatam orasul, sa intretinem orasul, sa asfaltam strazile si in legatura cu asfaltul, vom repune in folosinta statia de asfalt vanduta acum trei ani, imediat dupa alegeri pe 100 de milioane de lei vechi. Am promisiunea ca un investitor va repune in functiune o statie de asfalt, dar acestitor va veni doar dupa alegeri.
  • invitat Interviu Online 29 Mar, 2012 10:14 @Ioan: RAJA a marit preturile dupa un algoritm disctat de politica societatii, dar acest lucru s-a facut numai prin semnatura doamnei primar, fara acordul Consiliului Local. A fost si o tentativa de privatizare a termiei in iulie 2011, care tentativa insemna triplarea pretului la caldura, initiator tot doamna primar, dejucata de mine.
  • invitat Interviu Online 29 Mar, 2012 10:12 @Elena: S-a facut un scenariu care ar fi avantaj electoral pe doamna Mircea, ceva intre joc la offsaid si cacialma, specific. Privind pe cei care au votat, au votat sa ramana RAJA in oras au votat patru consilieri PSD - Raducanu Gabriela, Octavian Garleanu, Plesa Stefan si Sandu Olaru. In felul acesta au lipsit doua voturi pentru a trece proiectul. Toti ceilalti consilieri au votat pentru relizierea contractului cu regia. Dan Liviu nu a participat la sedinta, cu toate ca este seful unei miscari civice din localitate.
  • elena 29 Mar, 2012 08:20 1.De ce acum in prag de campanie electorala M.Mircea initiaza proiecte de hatarare privind anularea contractului de furnizare a apei cu RAJA? Este praf in ochi ca si energia gratuita din 2008.Cati bani nejustificati a luat RAJA din buzunarele cernavodenilor. Platim apa rece mai mult decat caldura. Cum e posibil? 2.Cine a votat in sedinta de Consiliul local din 28.03.2012 ca RAJA sa ramana in oras? PNL-ul,PDL-ul sau PSD-ul ? 3.DAN LIVIU, candidat la functia de primar in 2012 a participat la sedinta in care s-a hotarat ca RAJA sa ramana in oras. A avut atitudine la acest proiect? 4.Noi, cei multi cernavodeni nu am uitat ca PNL-isti ca DAN LIVIU si CARJALI SERIF au tradat liberalii si s-au aliat cu primarita si consilierii ei. Il mai acceptati dv. si PNL-istii cernavodeni in partid pe cel din urma? Va strica imaginea domnule presedinte. Numai bucurii si impliniri va dorim cu toata consideratia.
  • ioan 29 Mar, 2012 07:57 Este adevarat ca s-a incercat externalizarea termiei si a gospodariei comunale? De ce lucrarile bine "platite", gen retele de canalizare, termoficare, asfaltare se executa cu firme din alte localitati (Bucuresti, Constanta, Suceava, etc.)? Nu avem profesionisti in acest sens in oras? In cat timp se va termofica ultima gospodarie din orasul nostru? Cum va-ti gandit sa organizati activitatea de gospodarie comunala si ce lucrari intentionati sa se execute in orasul nostru cu salariatii sai? Va dorim multa sanatate si putere de munca ca de succes in alegeri ne ocupam noi, cernavodenii adevarati.