Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Yasmine Sabbagh - sustinatoarea numarul 1 a Caravanei Stirile Kanal D

ro

10 Aug, 2010 23:38 4891 Marime text
caravana_stirilor_1013.jpgPlecat in tara impreuna cu echipa Stirile Kanal D in Caravana "Romania este orasul tau" Christian Sabbagh nu a reusit sa ajunga la Bucuresti pentru a sarbatori ziua de nastere a fetitei sale, care a implinit 2 ani. Mare i-a fost insa surpriza cand in fata Palatului Culturii din Iasi, unde era amplasat studioul mobil Stirile Kanal D a primit vizita sotiei sale Luiza si a fetitei, Yasmine.

Christian s-a plimbat impreuna cu familia sa prin orasul Iasi, descoperind frumusetile acestuia, au vizitat Palatul Culturii si Biserica Sfanta Paraschiva, iar seara au sarbatorit impreuna cu echipa Stirile Kanal D ziua de nastere a lui Yasmine Anne Marie.

In cele trei zile in care Christian si echipa Stirile Kanal D au poposit in orasul Iasi, Yasmine s-a inrolat in echipa si impreuna cu mama ei l-au ajutat pe Christian sa ii intampine pe telespectatorii care veneau la studioul mobil sa isi impartaseasca opiniile, sugestiile sau problemele. La ora 19.00 Yasmine i-a tinut pumnii stransi lui Christian pentru ca transmisiunea in direct a Stirilor Kanal D din fata Palatului Culturii din Iasi sa se desfasoare fara cusur.

caravana_stirilor_1030.jpg"In luna august, sunt plecat in toata tara impreuna cu echipa Stirile Kanal D in Carvana <Romania este orasul tau>. Imi este foarte greu sa fiu departe de sotia si fetita mea, insa rolul unui jurnalist este de a fi alaturi de oameni, mai ales in vremuri grele, cum sunt cele pe care le traverseaza tara in aceste momente. Vizita familiei mele m-a bucurat nespus de mult si m-a incarcat cu energia necesara de a merge mai departe in cele mai importante orase din tara" spune Christian Sabbagh.

Dupa ce au vizitat orasele Sibiu, Brasov, Bacau si Iasi, Christian Sabbagh si echipa Stirile Kanal D ii asteapta pe telespectatori, in zilele mentionate mai jos, intre orele 10.00 si 20.00, la studioul mobil Kanal D, de unde se va transmite la ora 19.00 principalul jurnal de stiri Kanal D. Studioul mobil va fi amplasat in orasele: Galati (Gradina Publica, 11-12 august), Constanta (platoul Perla, Mamaia, 13-15 august), Craiova (Piata prefecturii, 16-17 august), Timisoara(Piata Operei, 18-19 august), Oradea(Piata Unirii, 20-21 august), Cluj Napoca (Piata Unirii, 22-24 august), Tirgu Mures (Piata Trandafirilor, 25 august) si Baia Mare(Piata Revolutiei, 26-27 august).

Caravana Stirile Kanal D face parte din cadrul campaniei „Romania este orasul tau" care se va desfasura in 12 orase ale tarii, de unde se va transmite live principalul jurnal al zilei, avandu-l ca prezentator pe Christian Sabbagh.

Stirile Kanal D sunt realizate dupa un concept diferit si inovator pe piata media din Romania, fiind axate direct pe nevoile de informatie ale telespectatorilor, dar si pe emotii si sentimente. Subiectele sociale, politice, economice si mondene sunt reflectate dintr-o perspectiva aparte si tocmai de aceea Stirile Kanal D pleaca in tara pentru a asculta vocea telespectatorilor si a realiza interactiunea public - jurnalist - factor responsabil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii