Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandari de Pasti - Kanal D - Editia speciala de Pasti

ro

26 Mar, 2010 20:14 1405 Marime text

kanal-d.jpgIn ajunul Sarbatorii Pascale, sambata 3 aprilie de la ora 21.00, Kanal D ofera telespectatorilor o editie speciala a emisiunii "Iubesc Romania", in care prezentatoarea Anca Turcasiu si-a invitat prietenii pentru a crea o atmosfera relaxata si falimilara. Lupta din platou, pentru a-si demostra patriotismul, se va duce intre Aurel Tamas, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Claudiu Bleontz, Brianna Caradja si Madalina Manole condusi de catre capitanii Maria Carneci si Alin Oprea.

Daca la proba de traditii de Pasti si port popular cele doua echipe nu ar trebui sa-si faca griji, producatorii au pregatit pentru partea practica un adevarat test de anduranta si indemanare. Punctul culminat al emisiunii va fi prezentarea celui mai mare ou incondeiat din lume, omologat de cartea recordurilor.
Nu ratati emisiunea IUBESC ROMANIA, sambata, 3 aprilie de la ora 21.00, unde distractia pur romaneasca, voia buna si traditia sunt nelipsite, la Kanal D.

Editie speciala de Pasti LA SUETA CU BAHMU


Sarbatorile Pascale sunt aniversate la Kanal D in emisiunea LA SUETA CU BAHMU intr-o o editie speciala, duminica 4 aprilie, de la ora 19.00, la Kanal D.
Adrian Minune, Nicu Paleru, Carmen Serban, Emilia Ghinescu, Suzana, Varu Sandel, artisti consacrati ai muzicii de petrecere, ne vor incanta cu cele mai frumoase cantece de sarbatoare.
Senzuala Jasmine va face o demonstratie de dans pe ritmuri orientale iar frumoasele trupelor Dolls si Heaven ne vor canta ultimele melodii. Baietii de la Animal X vin sa ne incanta cu hit-urile lor. Trupa de comedie Varza ne aduce zambetul pe buze si mentine tonusul distractiei cu multe momente vesele.
Muzica populara face front comun cu muzica de petrecere si muzica pop, carora li se vor alatura momente de magie asigurate de Alin Blaine si de voie bune, alcatuind un veritabil spectacol de varietati.
Nu ratati editia speciala de Pasti LA SUETA CU BAHMU cu multe surprize, multa muzica, buna dispozitie si distractie la maxim, duminica 4 aprilie de la ora 19.00, la Kanal D.

Kanal D va ofera filmul artistic RAPIRE IN PARADIS - duminica, 4 aprilie de la ora 23.00

Synopsis:
Beth, o avocata din Denver, soseste in Caraibe pentru nunta surorii ei, Megan. Ceea ce trebuia sa fie o croaziera de vis, intr-un decor paradiziac, sfarseste prin a fi un adevarat cosmar. Megan este rapita de pirati, logodnicul ei este ucis, iar Beth incearca sa-si gaseasca sora, angajand drept ajutor un fost infractor. Un film care are toate ingredientele pentru o sarbatoare reusita: Decoruri de vis, femei frumoase si suspans.


Detalii film:

film artistic, 1999, gen: actiune, regia: Rob Hedden, Actori: Joely Fisher, Charlotte Ross, Robert Knepper, titlul original: KIDNAPPED IN PARADISE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii