Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Martisor, Kanal D la 3 ani, pe locul 3

ro

01 Mar, 2010 02:00 1498 Marime text

Pe 1 Martie, KANAL D implineste 3 ani de la debutul pe piata media romaneasca.

De la lansarea sa din 2007, Kanal D a adus pe piata romaneasca un suflu nou, cu programe de succes, vedete apreciate si aplaudate de public, a lansat trenduri in materie de seriale, filme de gala si a creat un Jurnal de stiri ancorat in viata reala a telespectatorului sau. Este postul de televiziune cu cea mai dinamica crestere de la lansare pana astazi, conform statisticilor, si debuteaza in anul 2010 pe pozitia a 3-a in top audientelor. (conform datelor GFK).

Fiecare zi de 1Martie este o zi speciala si plina de emotie, pentru noi, familia Kanal D.

Ne bucuram de venirea primaverii, de ziua de Martisor si pentru ca mai adaugam cate un an de viata la bucuria si emotia pe care o traim, zi de zi, alaturi de publicul nostru. Pentru intreaga echipa Kanal D, 1Martie este o zi a bilantului dar si a promisiunilor, o continuare a povestii noastre de succes si totodata bucuria si emotia pe care o impartim, in fiecare moment, cu cei mai dragi prieteni ai nostri, telespectatorii, care ne aplauda, ne apreciaza, ne critica si ne urmaresc programele. Datorita lor, datorita echipei, astazi, la 3 ani, Kanal D continua sa fie o adevarata poveste de succes in peisajul media romanesc, dar si un redutabil concurent.

Multumesc telespectatorilor care ne inspira si ne dau puterea de a merge mai departe, dar si echipei Kanal D, care cu mult efort, pasiune si incredere construieste zi de zi un Brand de succes- KANAL D", ne declara Haluk Kurcer, Executive Board Member Kanal D.

La 3 ani de la lansare Kanal D declara raspicat "IUBESC ROMANIA" sambata de sambata, la ora 20:30. "IUBESC ROMANIA" un show de televiziune in care sunt aduse in fata telespectatorilor valorile nationale, buna dispozitie si divertismentul. Anca Turcasiu- prezentatoarea showului, impreuna cu Alin Oprea si Maria Craneci au ca invitati Vedete autohtone , care cu mult umor si bune cunostinte depre Romania, vor incerca timp de 90 minunte sa-i faca pe telespectatori sa petreaca timp de calitate in fata televizorului.

In zi aniversara, pe 1Martie telespectatorii se pot intalni cu vedetele preferate, pot urmari programele deja consacrate si extrem de asteptate, in editii speciale de Sarbatoare: "Nora pentru Mama" in care fanii celui mai iubit reality show din Romania ii vor revedea pe concurentii care au intrat in casa de-a lungul celor 3 ani, foste cupluri sau actuale, potentiale nore sau soacre, prieteni care au pastrat legatura dupa iesirea din concurs. Vor fi difuzate cele mai frumoase momente de la "Nora pentru mama" din sezonul I, II si III, nuntile organizate in casa, despartirile, conflictiele dar si prieteniile ce s-au legat aici. O editie speciala pregateste si Adriana Bahmuteanu in a sa "La Sueta cu Bahmu" de la ora 16:00 dar si Stirile Kanal D vor imbraca haina de gala si vor sarbatori de la 18:30 cu imagini inedite cu Simona Patruleasa si Andreea Marin Banica iar seara continua cu un regal de seriale turcesti si filme de la ora 22:00.

Totodata, Martisoarele continua la Kanal D, pentru ca telespectatorii vor putea urmari, din 11 martie, ora 20:30, un alt reality-show, un adevarat experiment pe piata tv, care isi propune sa fie atat distractiv dar si educativ: SARACII COPII BOGATI. Experienta de a trai timp de 30 zile in conditiile unui trai normal, fara excese si fara mofturi, pentru cinci copii "de bani gata" poate fi chiar o provocare dar si multa distractie.

"Grila de primavara este doar un pas firesc spre atingerea obiectivelor propuse pentru acest an. 2010 este pentru noi foarte important iar eforturile noastre sunt din ce in ce mai vizibile si apreciate de cei care ne sunt alaturi: Telespectatorii. Ne dorim sa avem succes in proiectele noastre pentru ca asta inseamna multumirea telespectatorilor." declara Hatice Soysev Kolat, General Manager Kanal D.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii