Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana "Stirile Kanal D cu Christian Sabbagh " ajunge pe litoral

ro

12 Aug, 2010 23:44 4935 Marime text
caravana-stirilor-379.jpgCaravana " Romania este orasul tau" condusa de Christian Sabbagh impreuna cu echipa Stirile Kanal D ajunge in acest weekend pe litoral!

In premiera in Romania, Christian Sabbagh prezinta vineri, 13 august principalul jurnal informativ de la Kanal D, "Stirile Kanal D"- la ora 19.00, de pe platoul din fata hotelului Perla, din statiunea Mamaia, Constanta.

"Am ajuns la jumatatea demersului nostru jurnalistic, Constanta fiind cel de-al saselea oras de pe harta Caravanei "Romania este orasul tau". Vineri, sambata si duminica, 13-15 august, suntem pe litoral in statiunea Mamaia, unde ii asteptam pe toti constantenii , dar si pe turistii care au ales sa-si petreaca sfasitul de saptamana la mare, la studioul mobil Kanal D, amplasat pe platoul din fata hotelului Perla. Vrem sa va cunoastem mai bine, sa va ascultam opiniile, sugestiile si problemele si va invit sa fiti, alaturi de mine si de echipa redactionala, parte integranta din Stirile Kanal D", declara Christian Sabbagh .

Romania este orasul tau. Romania este Constanta

Caravana "Romania este orasul tau" a strabatut, pana acum, orasele Sibiu, Brasov, Bacau, Iasi si Galati, unde a intalnit romani deosebiti, oameni cu povesti de viata impresionante si imagini ale unei Romanii frumoase, prospere si pregatita sa tina piept vremurilor grele pe care le traverseaza.

"De aproape doua saptamani sunt plecat prin tara in Caravana alaturi de echipa Stirile Kanal D. Am descoperit oameni care fac cinste acestei tari, persoane optimiste care vor sa lupte pentru a avea o tara normala si mult potential care aseapta sa fie valorificat. Iar acum, fiindca suntem in plin sezon estival, ne oprim si noi la mare pentru a-i intalni atat pe constanteni, cat si pe cei in ale caror orase nu reusim sa ajungem. Iar duminica vom fi la Constanta alaturi de toti romanii care sarbatoresc Ziua Marinei"

Pe parcursul celor trei zile, respectiv 13, 14 si 15 august, in care studioul mobil Kanal D va stationa pe platoul din fata hotelului Perla din statiunea Mamaia, Constanta, Christian Sabbagh si echipa Stirile Kanal D ii asteapta pe toti telespectatorii pentru a face schimb de opinii, pentru a le asculta sugestiile, problemele si povestile de viata. In studioul mobil va exista o urna speciala in care oamenii ne pot lasa scrisori, mesaje sau orice doresc sa comunice echipei de stiri. Fiecare scrisoare va fi luata in considerare, echipa de stiri va cauta solutii pentru ajutorarea celor care au nevoie, iar cele mai interesante cazuri vor deveni stiri in cadrul jurnalului Stirile Kanal D. De asemenea, numarul de telefon 021 311 91 91 va fi in continuare activ pentru ca telespectatorii sa poata sa isi spuna povestea si prin telefon.

Stirile Kanal D sunt realizate dupa un concept diferit si inovator pe piata media din Romania, fiind axate direct pe nevoile de informatie ale telespectatorilor, dar si pe emotii si sentimente. Subiectele sociale, politice, economice si mondene sunt reflectate dintr-o perspectiva aparte si tocmai de aceea Stirile Kanal D pleaca in tara pentru a asculta vocea telespectatorilor si a realiza interactiunea public - jurnalist - factor responsabil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • simion elena 08 Jun, 2012 10:34 ma numesc simion elena din isaccea judetul tulcea azi dimineata am gasit cauciucurile de la masina care era parcata si este in fata politiei din orac toate cauciucurile taiate deoarece fac campanie electorala impotriva actualului primar ma pot considera o victima poate reusiti sa trimite-ti pe cineva sa vada prin ce trecem noi locuitorii orasului isaccea va multumesc