Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:13 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea Vicepreşedintelui Senatului, senatorul Petru Filip, cu însărcinatul cu afaceri a.i al Ucrainei în România

ro

22 Feb, 2012 19:31 676 Marime text

          PARLAMENTUL ROMÂNIEI
 
___________________________________________________

Petru Filip,
Vicepreşedinte Senat
Bucureşti, 22 februarie 2012

Întrevederea Vicepreşedintelui Senatului, senatorul Petru Filip, cu însărcinatul cu afaceri a.i al Ucrainei în România

Vicepreşedintele Senatului, senatorul  Petru Filip,  a avut o întrevedere marţi, 21 februarie 2012, cu domnul Viorel Kotyk însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România.
Salutând împlinirea a 20 de ani de relaţii diplomatice între România şi Ucraina, domnul Viorel Kotyk a subliniat interesul părţii ucrainene pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale la nivel parlamentar, în special la nivelul conducerii celor doua Parlamente.
Vicepreşedintele Senatului, senatorul Petru FIlip a fost de acord asupra faptului că relaţiile parlamentare dintre două ţări pot avea o contribuţie importantă în vederea dinamizării schimburilor economice dintre cele două ţări. De asemenea, a susţinut că, personal, sprijină asigurarea unei continuităţi în relaţiile parlamentare bilaterale,  promovarea unui dialog deschis şi de substanţă.
A fost menţionat, de asemenea, interesul pe care România îl manifestă în finalizarea  de către Ucraina a negocierilor asupra Acordului de Asociere la UE, importanţa continuării reformelor.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii