Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia pentru politica externa - Marti, 03 Mai 2011

ro

03 May, 2011 22:55 1069 Marime text

Reuniţi în şedinţă la data de 3 mai a.c., membrii Comisiei pentru politică externă au avut un prim schimb de vederi pe marginea evoluţiilor legate de anunţul făcut de Preşedintele SUA, Barack Obama, în legătură cu uciderea liderului Al-Qaida, Osama ben Laden.

Membrii Comisiei pentru politică externă au salutat simbolistica succesului repurtat în lupta împotriva terorismului internaţional şi au subliniat necesitatea continuării unei cooperări aprofundate la nivel internaţional pentru combaterea acestuia.

De asemenea, au pus în evidenţă necesitatea ca în plan naţional instituţiile competente ale statului să adopte toate măsurile care se impun pentru asigurarea unui climat de securitate şi ordine publică care să corespundă aşteptărilor cetăţenilor români.

Membrii Comisiei au avut o primă evaluare cu privire la posibilele consecinţe în plan internaţional ale evenimentului menţionat şi au decis ca, împreună cu Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului, să organizeze o audiere pe această temă cu instituţiile competente ale statului român.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii