Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul VERDE condamna nesimtirea din Primaria Capitalei

ro

13 Aug, 2009 00:02 1101 Marime text

Partidul VERDE din Romania, membru al Verzilor Europeni, condamna iresponsabilitatea si nesimtirea administratiei Capitalei, datorita intentiei de a achizitiona 20 de ceasuri publice suflate in aur si avand carcase de cristal, pentru care se arunca in plina criza economica circa 710.000 euro din banii bucurestenilor.

In timp ce Romania este afundata in criza economica, in timp ce zeci de mii de angajati isi pierd locurile de munca, in timp ce in spitalele, scolile, caminele de batrani si orfelinatele de copii din Bucuresti persista murdaria din lipsa banilor pentru investitii, in timp ce in unele spitale, azile si camine, bolnavii, batranii sau copii sunt inghesuiti cate doi intr-un pat, iar la masa se imparte un pui la zeci de guri, administratia Capitalei aflata in salonul PD-L si sub garda doctorului Oprescu, cheltuie bani publici fara nici un discernamant.

Ne punem intrebarea, oare din acesti bani, cate gropi din strazile Capitalei ce distrug zilnic masinile bucurestenilor se putea astupa, sau cati copii ai strazii si alti oameni fara adapost ar putea fi ajutati, cate lacuri pline de gunoaie ce imbolnavesc bucurestenii se puteau curata, sau cati copaci se puteau planta in putinele parcuri ramase nevandute sau neocupate de bodegi si terase?

'De 20 de ani, Bucurestiul arata haotic din punctul de vedere al mobilierului urban si al accesoriilor. Luând in calcul durata de viata a acestor ceasuri, care poate ajunge si la 100 de ani, si impartind pretul acestora pe toata durata de viata, nu este un pret mare deloc. In plus, aceste ceasuri sunt foarte rezistente. Este o investitie profitabila', a declarat Radu Popa, director Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, din cadrul Primariei Bucuresti.

Partidul VERDE cere destituirea directorului de la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, a dlui Radu Popa, si solicita autoritatilor competente ale statului autosesizarea si declasarea unei anchete, privind modul cum anual au fost cheltuite zeci de mii de euro din bugetul Capitalei, doar pentru repararea sau intretinerea ceasurilor publice! Cine sunt persoanele care au aprobat aceste cheltuieli si din ce partid fac parte? Care sunt firmele care au incasat aceste sume de bani publici?

Partidul VERDE, membru al Verzilor Europeni, face un apel catre toti romanii care se simt polutati de coruptia, hotia si nesimtirea actualei clase politice, responsabila de tot dezastrul si saracia in care este adusa tara, sa se inscrie si sa devina activi in miscarea verde ecologista din Romania, fiindca numai impreuna vom putea ecologiza poluata politica romaneasca.

Gandeste ecologic si treci cu votul pe verde, fiindca tanarul si necompromisul Partid VERDE prin participarea ta ca membru activ poate deveni refugiul si speranta pentru cei 70% din romanii care nu vor sa mai voteze, fiindca nu se mai regasesc in mocirla actualei mafii politice.

Laurentiu Fulga
Purtator de cuvant al Partidului VERDE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii