Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PMP - Cristian Diaconescu o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţia României

ro

28 Aug, 2014 17:16 1119 Marime text
   Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a renunţat la candidatura sa pentru alegerile prezidenţiale, anunţându-şi susţinerea totală pentru Elena Udrea

   „Există raţiuni de stat”, şi-a motivat decizia dl Cristian Diaconescu, precizând că „priorităţile personale nu sunt binevenite, cu atât mai mult cu cât subsumează aspiraţiile noastre de a-l învinge pe Victor Ponta”. El s-a mai referit şi la evenimentele politice pe plan extren care ar trebui să unească toate forţele politice de dreapta. „Le adresez respectuos rugămintea celor care se află în competiţie pe partea dreapta a eşichierului politic să se gândească
mai serios la solidaritate. Un vot împărţit ar putea face ca rezultatul să fie cu totul altul decât cel dorit. Am constatat că este mai necesar să fim solidari în acest moment”. Cristian Diaconescu a invocat ideea unui angajament cu Preşedintele Traian Băsescu: „Am avut un angajament cu Preşedintele Traian Băsescu şi îl duc până la capăt”, a declarat Diaconescu, precizănd că Fundaţia Mişcarea Populară susţine întru totul candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României.

    La rândul său, Elena Udrea, preşedinte şi candidat al Partidului Mişcarea Populară, i-a mulţumit lui Cristian Diaconescu pentru susţinerea sa. “Este un gest curajos al unui om care înţelege foarte bine ce presupune interesul naţional şi care vede în candidatura mea şansa unei victorii în noiembrie. România are nevoie de un preşedinte responsabil, care a demonstrat că poate să facă. Care să fie capabil să readucă zâmbetele şi optimismul românilor. Eu sunt acel candidat care pot spune ce lucruri am făcut pentru români, pot spune că nu am îngenunchiat niciodată în faţa nimănui, am luptat pentru valori şi principii alături de Traian Băsescu.”
    Candidatul PMP s-a referit şi la Ordonanţa de Urgenţă care permite migrarea aleşilor locali, adoptată astăzi în şedinţa de guvern, criticând actul normativ emis de Victor Ponta pe care îlconsideră profund imoral: „Interesul pe care îl are Victor Ponta în acest moment este de a-i aduce pe primari la PSD, păcălindu-i. Fac un apel la primarii cu care am lucrat şi cu care am iniţiat să nu se lase păcăliţi de Victor Ponta. Nu le va da banii, îi va minţi. Nu a făcut-o până acum acum, nu o va face nici de acum îaninte. Îi cerem Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională această ordonanţă”, a mai declarat Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii