Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Participarea Elenei Udrea la Zilele Municipiului Turda - 29 august 2014

ro

29 Aug, 2014 19:48 1025 Marime text
Elena Udrea, preşedinte şi candidat al partidului Mişcarea Populară pentru Preşedinţia României a participat astăzi la evenimentele prilejuite de sărbătoarea „Zilele Turzii”.    

La ceremonia de deschidere, care a avut loc la Primăria municipiului Turda, a fost prezent şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul PMP la Preşedinţia României. "În această campanie, aşa cum am spus din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională, un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, un om care se ţine de cuvânt şi care poate să îl bată pe Ponta. Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD să rămână la nivel de instituţie prezidenţială în opoziţie şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către Udrea a alegerilor prezidenţiale", a spus Boc.    

La rândul său, Elena Udrea a a recunoscut că susţinerea lui Emil Boc a fost unul dintre cele mai importante momente din perioada pre-campaniei electorale: „M-am bucurat, pentru că am făcut echipă în Guvern şi în politică, am fost împreună de-a lungul ultimilor şapte ani în momentele importante din guvernare sau din PDL şi cred că acest parteneriat este unul solid, bazat pe argumentele unei colaborări care a avut rezultate foarte bune pentru comunităţi. Şi acum mergem împreună în această bătălie care înseamnă câştigarea Preşedinţiei României”.    Turda reprezintă una dintre foarte multele localităţi din România în care infrastructura a fost dezvoltată în timpul mandatului de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului al Elenei Udrea.Astfel, Salina din Turda – o investiţie de 6 milioane de euro – este astăzi o bijuterie turistică, al doilea cel mai frumos loc subteran din lume, fiind vizitată anual de peste 350.000 de turişti.

De asemenea, în mandatul ministrului Elena Udrea, la Turda, a fost reabilitat şi modernizat Colegiului „Mihai Viteazul”, au fost construite 36 de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi din casele naţionalizate, au fost reabilitate termic 17 blocuri de locuinţe, s-a construit un bazin de înot didactic, totalul investiţiilor din judeţul Cluj urcând la 240 de milioane de euro, dintre care 200 de milioane de euro rerezentând fonduri europene.     Elena Udrea a vizitat şi fabrica „Turdeana”, un producător autohton de ansambluri metalice, care colaborează cu companii internaționale importante din industria auto, dar şi cu producătorul autohton Dacia. La „Târgul Meşteşugarilor” din municipiul Turda, doamna Elena Udrea şi-a procurat o ie tradiţională: „Am câte o ie din toate zonele ţării şi cred că am relansat această modă a iei româneşti. O să o port la toate evenimentele din oraş”, a mai declarat Elena Udrea. 29 august 2014 Departamentul de Comunicare al PMP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii