Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru actuala conducere a Consiliului Judetean Constanta, distractia este la mai mare pret decat scoala

ro

29 May, 2012 22:53 939 Marime text

Consiliul Judetean Constanta arunca banii pe petreceri si pe distractii, in detrimentul invatamantului, sanatatii sau a ordinii publice. Asa cum arata documentele oficiale, postate pe website-ul Consiliului Judetean Constanta, camarila rosie a USL a cheltuit in anul 2011 si si-a propus si pentru 2012 sume mai mari la capitolul actiuni sportive si de tineret, fata de capitolele invatamant, sanatate sau ordine publica.

"Pentru actuala conducere a Consiliului Judetean Constanta, distractia este la mai mare pret decat scoala. Ce poti sa ceri unor oameni care au distrus cultura judetului, care urasc scoala si care doresc sa faca din judetul Constanta polul saraciei si mizeriei din Romania? Noi toti trebue sa luam atitudine fata de acest jaf public. Cetatenii trebuie sa spuna cum si in ce mod trebuie sa fie cheltuiti banii lor" a precizat Florin Gheorghe, candidat PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Florin Gheorghe ii solicita in mod public actualului presedinte sa precizeze care sunt evenimentele pe care s-au cheltuit banii publici si la ce costuri s-au organizat acestea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii