Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe - Constantenii trebuie sa se prezinte duminica la vot

ro

08 Jun, 2012 23:28 1123 Marime text

La finalul campaniei electorale, Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Constanta doreste sa multumeasca alegatorilor care se vor prezenta duminica la vot si isi vor exprima optiunea catre unul sau altul dintre candidati.

"Constantenii trebuie sa se prezinte la vot si sa aleaga candidatul care ii reprezinta. Un numar mare de alegatori da legitimitate celui care castiga. Eu vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au ascultat in aceasta perioada si care vor veni duminica la vot. Am incredere ca electoratul este matur si nu vor vota promisiuni populiste. Totodata, vreau sa multumesc si celorlalti candidati la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta ca au dus o campanie civilizata, fara atacuri la persoana" a declarat Florin Gheorghe, candidatul PDL .

"Lipsa unor incidente majore in aceasta campanie in judetul Constanta arata faptul ca partidele politice s-au maturizat. In vizitele din judet am vazut ca oamenii sunt receptivi la proiecte realiste si concrete. Nimeni nu mai crede in promisiuni populiste" a mai afirmat Florin Gheorghe.

Biroul de comunicare al candidatului Florin Gheorghe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii