Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Olaru, Darius Alexandru Olaru şi Mugurel Alexa, trimişi în judecată pentru infracţiunile de luare de mită şi complicitare la luare de mită

ro

13 Jul, 2011 21:16 3646 Marime text

Biroul de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:

La data de 12.07.2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor OLARU CRISTIAN si ALEXA MUGUREL, pentru săvârşirea unei infractiuni de luare de mită, prevăzută de art.254 alin.1 C.pen. si OLARU DARIUS ALEXANDRU (fiul minor al celui dintâi), pentru săvârsirea unei infractiuni de complicitate la luare de mită, prevăzută de art.26 C.pen. raportat la art.254 alin.1 C.pen. cu aplicarea art.99 C.pen.

Ancheta efectuată în cauză a condus la concluzia că inculpatii OLARU CRISTIAN si ALEXA MUGUREL, ambii agenti de ordine publică în cadrul Sectiei 2 Politie Constanta au pretins la data de 08.02.2011 de la martorul D.R.C. suma de 1700 lei pentru a nu-i aplica o sanctiune administrativă pentru că acesta circulase pe drumurile publice fără a avea asigurare RCA si pentru a nu-i întocmi acestuia dosar penal pentru portul fără drept al unui baston telescopic.

În după amiaza zilei de 08.02.2011, inculpatul minor OLARU DARIUS ALEXANDRU s-a întâlnit în zona ICIL din mun.Constanta cu martorul D.R.C. de la care a primit pentru tatăl său suma de 1700 lei, solicitată anterior.

Inculpaţii au fost cercetati în stare de libertate iar pe parcursul urmăririi penale nu au recunoscut săvârsirea faptelor retinute în sarcina lor.

BIROUL DE PRESĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii