Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari MDRT Baile Herculane

ro

05 Jul, 2011 21:43 1141 Marime text

Direcţia de comunicare

Urmare a difuzării pe postul Antena 3 a ştirii “Udrea dă 15 milioane de euro pentru un parc acvatic la Băile Herculane”, material ce conţine o serie de informaţii incorecte referitoare la activitatea MDRT, facem următoarele
PRECIZĂRI

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a finanţat până în acest moment niciun proiect referitor la construirea unui parc acvatic în staţiunea Băile Herculane.
Primăria Băile Herculane a înaintat MDRT un proiect de construire a unui parc acvatic de agrement în valoare de aproximativ 20 milioane euro, însă acest proiect nu a primit, până în prezent, avizul Consiliului Tehnico-Economic (CTE) al MDRT, fiind solicitate documentaţii suplimentare.
Dintre toate proiectele înaintate de autoritatea publică locală din Băile Herculane, au fost aprobate, din punctul de vedere al oportunităţii turistice şi a documentaţiilor tehnice, două proiecte: reabilitarea traseelor turistice şi transformarea cinematografului din localitate în centru multicultural.
Orice investiţie pe care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului o face în infrastructura de turism se derulează cu respectarea normelor legale, inclusiv a standardelor de cost.
Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii