Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generalul Frunzeti a fost numit comandant (rector) la UNAP - 04.03.2009

ro

04 Mar, 2009 17:22 1734 Marime text

                                                              Nr. 056                                     
4 martie 2009                        Persoană de contact: Mr. Cristian Măciuceanu, tel 0744.696372
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro
         
Generalul-locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti este noul comandant (rector) al Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I"

În cadrul unei ceremonii desfăşurate în aula Universităţii Naţionale de Apărare ,,Carol I”, generalul-locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti a preluat marţi, 3 martie, funcţia de comandant (rector) al universităţii de la generalul de flotilă aeriană prof. univ. dr. Florian Râpan.
La activitate au participat secretarul de stat Viorel Oancea, şeful Departamentului pentru politica de apărare şi planificare, amiralul dr. Gheorghe Marin, şeful Statului Major General, oficialităţi militare, precum şi ataşaţi ai apărării acreditaţi la Bucureşti.
Generalul-locotenent Frunzeti a spus, cu acest prilej, că revine cu plăcere în Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", instituţia în care a parcurs toate treptele unei cariere didactice, de la lector la profesor universitar conducător de doctorat.
Generalul Frunzeti este doctor în ştiinţe militare şi politice, absolvent a numeroase forme de pregătire în ţară şi străinătate, dintre care amintim Colegiul de Comandă şi Stat Major al S.U.A., Colegiul de Apărare NATO de la Roma, Cursul Internaţional de Transformare a Apărării, Monterey, California, autor al numeroase cărţi cu tematică militară şi articole de specialitate şi comunicări ştiinţifice.

      Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii