Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 25.08.2021

ro

25 Aug, 2021 15:03 1077 Marime text
Nr. 894009 din 25 august 2021
 
 
 
 
REȚINUȚI DUPĂ CE AR FI COMIS MAI MULTE FURTURI DIN ACELAȘI MAGAZIN
 
         La data de 24 august a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către reprezentantul unui market, situat pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în incinta magazinului, se află doi tineri pe care angajați i-au recunoscut ca fiind prezumtivii autori ai unor fapte de furt de pe raft, săvârșite anterior.
         Polițiștii au mers imediat la fața locului, unde au identificat doi adolescenți, de 16 și 17 ani, din municipiul Galați, aceștia fiind conduși la sediul Poliției pentru audieri.
         În urma probatoriului administrat, a rezultat că, în perioada 18.07 – 17.08.2021, aceștia ar fi comis șase fapte de furt, sustrăgând de pe rafturile magazinului bunuri în valoare de aproximativ 7 690 de lei.
         Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
 
 
 
DEPISTAT FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, ÎN URMA UNUI INCIDENT ÎN TRAFIC
        
         La data de 24 august a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui incident rutier, pe bulevardul Milcov, din municipiul Galați, în urma acestuia rezultând doar pagube materiale.
        
 
         La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, despre care au stabilit că se afla la volanul autoturismului implicat în incident. Cu ocazia verificării documentelor, s-a constatat bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, la testarea alcoolscop, a rezultat valoarea de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
DOSAR PENAL PENTRU TENTATIVĂ LA FURT
 
         La data de 24 august a.c., în jurul orei 21.10, un bărbat, din comuna Movileni, a sesizat telefonic polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci despre faptul că ar fi surprins două persoane care i-ar fi sustras porumb de pe tarlaua pe care o deține, în localitatea respectivă.
         Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat, de 55 de ani, având asupra sa cantitatea de aproximativ 60 kg de porumb, încărcată în saci. Acesta a declarat verbal că, în jurul orei 20.00, împreună cu fiul său, ar fi încercat să sustragă porumb de pe câmp, dar, fiind surprinși de proprietar, fiul său ar fi abandonat sacii și ar fi fugit.
         Polițiștii au întocmit dosar penal și îi cercetează pe cei doi sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii