Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 18.01.2022

ro

18 Jan, 2022 13:27 991 Marime text
Nr. 2043715 din 18 ianuarie 2022
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 25, în comuna Tudor Vladimirescu, soldat cu rănirea a două persoane.
         La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Munteni, a condus autoturismul pe drumul mai sus menționat și, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției, părăsind partea carosabilă și intrând în zidul unui imobil.
         În urma impactului, a rezultat rănirea a doi bărbați, de 31 și 49 de ani, pasageri în autoturism, avarierea acestuia, precum și a gardului și zidului imobilului.
         Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
         La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 23.40, polițiștii Secției 4 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Pictor Iosif  Iser, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 25 de ani.
         În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
         Ca urmare, au întocmit dosar penal având ca obiect infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
        
         Pentru comiterea aceleiași infracțiuni este cercetată și o femeie, de 36 de ani, din comuna Matca.
         Aceasta a fost depistată de polițiștii Secție 7 Poliție Rurală Matca conducând autoturismul, deși, din luna decembrie 2022, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a implicării într-un eveniment rutier petrecut în municipiul Tecuci.
 
***
 
         La data de 18 ianuarie a.c., ora 02.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Cudalbi, un autoturism ar fi lovit un gard și ar fi dărâmat un stâlp de electricitate.
         Ajunși la fața locului, pe D.J. 253, polițiștii au găsit autoturismul răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de mers Băleni – Cudalbi, conducătorul auto neaflându-se, însă, nici în vehicul, nici în apropierea acestuia.
         În urma verificărilor, a fost identificat proprietarul autoturismului, un bărbat, de 30 de ani, care a declarat că i l-ar fi încredințat unui tânăr, de 22 de ani, pentru a-l conduce, în timp ce el  se afla pe scaunul din dreapta față. Tânărul ar fi pierdut controlul direcției și după ce ar fi lovit un gard și un stâlp de electricitate, s-ar fi răsturnat.
         Polițiștii au stabilit că bărbatul care s-ar fi aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel încât au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, cât și pentru cea de încredințare a unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane despre care se cunoaște că nu posedă permis de conducere.
  
 
MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
 
         La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci și cei din cadrul Serviciul Investigații Criminale Galați - Biroului Urmăriri au depistat, pe D.E. 581, în apropierea comunei Gohor, o tânără, de 18 ani, din muncipiul Galați, urmărită național, întrucât se sustrăgea măsurii arestării preventive, dispuse, în data de 26.11.2021, de Tribunalul Galați.
         Femeia, bănuită de comiterea infracțiunii de efectuare de operațiuni neautorizate cu produse psihoactive, fără drept, în formă continuată, a fost prezentată instanței, pentru confirmarea măsurii arestării preventive, ulterior fiind introdusă în Centrul de reținere și Arestare Prentivă Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii