Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ -27.12.2021

ro

27 Dec, 2021 12:17 876 Marime text
Nr. 894144 din 27 decembrie 2021
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
         La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 07.20, pe D.N. 25, în afara localității Piscu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
         Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că tânărul, de 19 ani, aflat la volanul autoturismului implicat în accident, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi intrat într-un parapet metalic de protecție, răsturnându-se pe partea carosabilă. Din impact, a rezultat rănirea acestuia și avarierea autoturismului.
         În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că autoturismul îi aparține fratelui său, de la care acesta l-ar fi sustras pentru a-l folosi.
         Valoarea rezultată la testarea alcoolscop a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, atât pentru îngrijii medicale, cât și pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 
 
***
 
         La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 26, între localitățile Gănești și Murgeni.
         Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat că în accident au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați, de 37, respectiv, 34 de ani, care circulau din direcții opuse și care au intrat în coliziune.
         În urma impactului, a rezultat rănirea a două femei și a unui minor, pasageri în cele două autoturisme, aceștia fiind transportați la spital, unde au rămas internați pentru investigații medicale.
         Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
         În cauză, a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care a avut loc accidentul.
 
***
 
         Un alt accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs, în aceeași zi, în jurul orei 18.45, pe D.J. 251.
         O femeie, de 33 de ani, a condus autorurismul pe drumul mai sus menționat și, la un moment dat, între localitățile Coostache Negri și Cudalbi, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe câmp.
         În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii aflate la volan și a unei adolescente, de 16 ani, pasager pe bancheta din partea dreaptă față. Cele două victime au fost conduse la spital, pentru îngrijiri medicale.
         Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii