Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 12.01.2022

ro

12 Jan, 2022 13:55 963 Marime text
Nr. 2043693 din 12 ianuarie 2022
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 17.50, pe D.J. 255, în localitatea Pechea, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.
         Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, s-a stabilit că un bărbat, de 33 de ani, a condus autoturismul pe drumul mai sus menționat, către localitatea Rediu, și, la un moment dat, ar fi acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, pe aceeași direcție de mers.
         Victima, un bărbat, de 46 de ani, a suferit mai multe leziuni, fiind preluată de un echipaj al S.A.J. și transportată la spital.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
         Un alt accident rutier s-a produs, în aceeași zi, în jurul orei 22.30, pe strada Brăilei, din municipiul Galați.
         În accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, care ar fi pierdut controlul direcției, intrând în impact cu un copac și un stâlp de iluminat public, de pe partea dreaptă a sensului de mers.
         Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a doi bărbați, de 21 și 35 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
         Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care a avut loc accidentul.
 
 
***
 
         La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe D.E. 581, au observat un autoturism care circula pe raza comunei Priponești, din al cărui compartiment motor ieșea un fum dens.
         Polițiștii au oprit autoturismul și la volanul acestuia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care le-a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt stabilit și în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției.
         În consecință, a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
DOSAR PENAL PENTRU TENTATIVĂ LA ÎNȘELĂCIUNE
 
         La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Cartierului Micro 19, au observat un tânăr care încerca să vândă unei femei o verighetă din metal de culoare galbenă. După ce aceasta a refuzat, tânărul a abordat o altă persoană, moment în care polițiștii l-au legitimat stabilind că are 21 de ani și este din județul Sibiu.
         În urma controlului corporal al acestuia, într-un buzunar al hainei, au fost găsite 12 verighete din material de culoare galbenă, din primele verificări reieșind că bărbatul intenționa să vândă aceste bijuterii, prezentându-le în mod fals ca fiind din aur.
         Polițiștii au ridicat bunurile depistate și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, în formă continuată, efectuând cercetări în scopul stabilirii întreagii activități infracționale a persoanei în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii