Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 15.12.2021

ro

15 Dec, 2021 15:28 1021 Marime text
Nr. 894133 din 15 decembrie 2021
 

 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au oprit în ffectu, pe un drum ffectua, din localitatea Moscu, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 19 ani.
Întrucât tânărul nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, au fost ffectuate verificări în bazele de date, constatându-se că acesta nu figurează ca fiind posesor al unui astfel de document.
Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
         La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au oprit în trafic, pe strada Pieții, din orașul Târgu Bujor, un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani.
         La testarea alcoolscop, bărbatul a prezentat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei.
         În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
***
         Pentru comiterea aceleiași infracțiuni, este cercetat și un bărbat, de 64 de ani, din municipiul Galați, depistat conducând autoturismul pe strada General Alexandrul Cernat, din municipiul Galați.
         În cazul acestuia, valoarea înregistrată de aparatul alcooltest a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii