Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 13.01.2022

ro

13 Jan, 2022 15:11 1015 Marime text
Nr. 2043694 din 13 ianuarie 2022
 
 
EVENIMENT RUTIER
 
 
         La data de 12 ianuarie 2021, în jurul orei 08.53, pe D.J. 253, în localitatea Cudalbi, județul Galați, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.
         Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Cudalbi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, ar fi acroșat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.
         Victima, un alt tânăr de 25 ani, a suferit mai multe leziuni, și a fost preluată de un echipaj al S.A.J. Galați și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de speciliatate. Totodată i s-au prelevat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         Conducătorul auto, deținător de permis de conducere valabil a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
MANDATE EUROPENE DE ARESTARE PUSE ÎN EXECUTARE
 
La data de 12 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați - Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au identificat și reținut pe raza municipiului Tecuci, din județul Galați, doi bărbați față de care erau emise mandate de arestare europene de autoritățile din Belgia și Germania, după cum urmează:
 
Un bărbat în vârstă de 36 ani, din municipiul Tecuci, față de care s-a solicitat arestarea în vederea predării în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Belgia pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor;
Un bărbat în vârstă de 32 ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, față de care s-a solicitat arestarea în vederea predării în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania pentru comiterea infracțiunii de furt.
         Cele două persoane au fost prezentate Parchetului Curții de Apel Galați și apoi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați pe bază de ordonanță de reținere.
 
***
 
         Tot în cursul zilei de 12 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați - Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, l-au identificat și reținut pe raza municipiului Tecuci, din județul Galați pe un bărbat, în vârstă de 33 ani, domiciliat în municipiul Tecuci, împotriva căruia Tribunalul Galați a emis, la data de 06.01.2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tantativă la omor.
         Persoana în cauză, condamnată la o pedeapsă de 7 ani și 8 luni închisoare, a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii