Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 18.11.2021

ro

18 Nov, 2021 15:05 923 Marime text
Nr. 894108 din 18 noiembrie 2021
 
 
 
MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
         La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat, de 40 de ani, din comuna Foltești, pe numele căruia Judecătoria Târgu Bujor a emis mandat de arestare preventivă, pentru o durată de 30 de zile.
         Bărbatul, care este cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare preventivă Galați.
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, soldat cu rănirea unui pieton.
         Din primele verificări, a rezultat că victima, un bărbat, de 30 de ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de o femeie, din comuna Șendreni, în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea. Atât acesta, cât și conducătorul auto, au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
         La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificatun bărbat, din localitate.
         La controlul documentelor, bărbatul nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, după verificările efectuate în bazele de date stabilindu-se că acesta nu este posesor al unui astfel de document.
         Ca urmare, a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii