Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ -13.12.2021

ro

13 Dec, 2021 13:06 827 Marime text
Nr. 894129 din 13 decembrie 2021
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 16.05, în municipiul Galați, pe strada Nae Leonard, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, unul dintre conducătorii auto implicați plecând de la fața locului, fără încuviințarea organelor de poliție.
În urma primelor verificări, polițiștii Biroului Rutier Galați au stabilit că o autoutilitară și un autoturism au intrat în impact față – spate, două femei, de 52 și 72 de ani, aflate în autoturism suferind mai multe leziuni.
Bărbatul aflat la volanul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, dar a fost depistat de polițiști, în scurt timp. La testarea alcoolscop, acesta a prezentat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, și îl cercetează acum sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.
 
***
 
La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada Gării, din municipiul Galați. Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului.
Pe strada Alexandru Ioan Cuza, conducătorul auto a pierdut controlul direcției, intrând în impact cu un autovehicul parcat și ricoșând în poarta de acces a unui garaj.
 
Bărbatul, de 29 de ani, aflat la volan a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
***
 
La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de un tânăr, de 19 ani, respectiv, o femeie, de 36 de ani, care au intrat în coliziune. În urma impactului, femeia a fost rănită, dar nu a necesitat internarea în spital.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii