Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Buletin de presă - 25.02.2022

ro

25 Feb, 2022 14:47 1045 Marime text
Nr.176 560/ 78 din 25 februarie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
CERCETAT DUPĂ CE S-AR FI RACORDAT ILEGAL LA REȚEAUA DE ENERGIE ELECTRICĂ
La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, au depistat în flagrant un bărbat de 54 de ani, din comuna Țaga, care s-ar fi conectat în mod fraudulos la rețeaua de energie electrică, printr-o conexiune cu un fir conductor, conexiunea fiind efectuată astfel încât consumul să nu fie înregistrat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt și executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, fapte prevăzute de Codul penal și Legea 123/2012.
**
MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI, PUS ÎN APLICARE
La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale, în cadrul unei acțiuni derulate pe raza de competență, au identificat un bărbat de 23 de ani, din municipiu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Conform mandatului emis de Judecătoria Turda, bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate, pentru o perioadă de 10 luni de închisoare, vizând săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Polițiștii l-au condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla.
 
 
**
ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN COMUNA SÂNPAUL
Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au organizat o acţiune împreună cu jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în comuna Sânpaul, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei, patrimoniului, tulburării ordinii și liniștii publice, precum și pentru combaterea delictelor silvice.
Acțiunea s-a desfășurat la data de 24 februarie a.c., în satele arondate comunei Sânpaul, fiind angrenați polițiști din structurile de ordine publică și rutieră, alături de jandarmi.
În urma activităților derulate, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de aducere pentru continuarea cercetărilor în cauzele instrumentate, fiind legitimate aproximativ 45 de persoane și verificate 24 de autovehicule. Alte 7 persoane au fost conduse la unitatea de poliție pentru a fi luate măsuri de amprentare și fotografiere.
Totodată, pentru neregulile constatate s-au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de aproximativ 4.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii