Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică

ro

18 Jan, 2024 14:58 433 Marime text

Nr. 23 din 18 ianuarie 2024

BULETIN DE PRESĂ
 
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale– Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 47 de ani din Bața.
 
Acesta a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni de tâlhărie. Bărbatul în cauză a fost escortat de polițiști în penitenciar.
 
 
          Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică
 
La data de 17 ianuarie a.c., în urma unei intervenții la un eveniment, polițiștii Biroului de Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu.
 
Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 42 de ani din Șieuț care, în cursul zilei de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, în timp ce se afla în locuința comună din Bistrița, împreună cu soția, ar fi amenințat-o cu acte de violență. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul și-ar mai fi amenințat și cu alte ocazii, atât soția, cât și pe unul dintre fii lor. În urma completării formularelor de evaluare a riscului, s-a constatat ca fiind oportună emiterea unor ordine de protecție provizorie, împotriva bărbatului.
 
Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.
 
 
Dosar penal la regimul rutier, în Bistrița Bârgăului
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați de către o femeie din Bistrița Bârgăului cu privire la faptul că soțul acesteia a plecat de la domiciliu în cursul nopții și este de negăsit.
 
În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități de căutare, bărbatul de 41 de ani fiind depistat pe raza localității de domiciliu.
Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că acest ar fi condus pe raza localității un autoturism, fără a deține permis de conducere.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Bărbat depistat în flagrant delict, în urma unei acțiuni în trafic
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Națioanl 17 cât și pe drumurile pe drumurile județene și comunale de pe raza Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.
 
În cadrul acțiunilor au fost verificate 34 de autoturisme și au fost legitimate 46 de persoane. 4 dintre șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 870 de lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002. Totodată, ca măsura complementară, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
În cadrul acțiunii de control al traficului rutier, pe Drumul Comunal 34, în Ciceu-Mihăiești a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Poienile Zagrei.
 
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orașului Beclean, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii