Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Autoturism răsturnat pe strada Avram Iancu din localitatea Florești

ro

12 Apr, 2024 13:52 260 Marime text
Nr.209574/92 din 12 aprilie 2024
 
 
BULETIN DE PRESĂ

S-A RĂSTURNAT CU AUTOTURISMUL, REZULTAT POZITIV LA ALCOOL TEST
 
 
La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, un bărbat de 38 de ani, din comuna Florești, care conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din localitatea Florești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în sensul giratoriu situat pe strada indicată.
 
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către polițiști a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.
 
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar în continuare, polițiștii au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
**
 
ACTIVITATE DE INFORMARE ASUPRA OBLIGATIVITĂȚII STERILIZĂRII CÂINILOR
 
Ieri, 11 aprilie a.c., polițiștii postului de Poliție Gilău, alături de reprezentanții primăriei au desfășurat în localitatea Gilău o activitate prin care au informat cetățenii cu privire la obligația de a sterilizara și microcipa exemplarele canine.
 
Scopul acestei activități a fost prevenirea suprapopulării și reducerea numărului câinilor fără stăpân și de a încuraja deținătorii de câini să fie responsabili, să respecte prevederile legale și astfel să contribuie la menținerea unui climat de siguranță în comunitate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii