Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Buletin de presă - 05.05.2022

ro

05 May, 2022 16:15 818 Marime text
Nr. 176560/163 din 5 mai 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
PERSOANE URMĂRITE NAȚIONAL, DEPISTATE DE POLIȚIȘTII CLUJENI
În data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, au depistat în incinta stației CFR din Cluj-Napoca, un bărbat de 33 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul are de executat o pedeapsă 3 ani și 55 de zile de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în baza mandatului emis de Judecătoria Dej.
Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.
**
La data de 4 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au derulat activități pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, ocazie cu care a fost depistată o femeie de 36 de ani, din comuna Recea-Cristur pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Femeia are de executat o pedeapsă 2 ani și 8 luni de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în baza mandatului emis de Judecătoria Bistrița.
Cea în cauză a fost condusă și predată reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.
**
 
CERCETAT PENTRU INFRCACȚIUNEA DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în comuna Sâncraiu, pe un teren agricol, ar fi avut loc un conflict între 2 persoane.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că pe fondul unor neînțelegeri, ar fi izbucnit un conflict între un bărbat de 46 de ani din comuna Sâncraiu și un bărbat de 50 de ani, din aceeași comună.
În urma discuțiilor dintre cei doi, bărbatul de 46 de ani l-ar lovit cu pumnul în zona feței și i-a aplicat o lovitură cu un obiect contondent peste spate bărbatului de 50 de ani.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
**
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 10.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit pentru control în trafic, pe DN1F-E81 la instersecție cu DC141 spre localitatea Suceagu, un autoturism condus de un bărbat de 70 de ani, din comuna Sânpaul, aflat sub influența băuturilor alcoolice.
Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
**
La data de 4 mai a.c, în jurul orei 08.30, polițiștii Biroului Rutier Dej, au interceptat în trafic, pe strada 1 Mai din municipiul Dej, un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani, din comuna Spermezeu.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii