Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Buletin de presă - 04.04.2022

ro

04 Apr, 2022 15:18 558 Marime text
Nr. 176560/130 din 4 aprilie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ
        
 
ACȚIUNI DERULATE DE POLIȚIȘTI ÎN HUEDIN ȘI COMUNELE ARONDATE
În perioada 1-3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au derulat activități pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, precum și pentru responsabilizarea tuturor categoriilor de participanți la trafic.
În cadrul activităților au fost legitimate 190 de persoane, verificate 125 de autovehicule, fiind aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 26.000 de lei.
Astfel, cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, resepectiv 25 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 5 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce și 1 certificat de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul activităților polițiștii au confiscat 25,60 mc de material lemnos în valoare de peste 21.000 de lei.
În fapt, la data de 30 martie a.c., în baza informațiilor și activităților operative, polițiștii au constatat că pe un drum forestier din comuna Mărișel se află depozitat material lemnos, din specia molid, fără a fi întocmite documente legale de exploatare în acest sens.
Polițiștii au demarat activități cu sprijinul Ocolului Silvic Gilău pentru clarificarea tuturor împrejurărilor, iar în conformitate cu Legea 171/2010, a fost stabilit un termen legal pentru probarea provenienței și revendicarea materialului lemnos în cantitate de 25,60 mc.
Având în vedere faptul că până la data de 1 aprilie materialul lemnos nu a fost revendicat, polițiștii au procedat la confiscarea acestuia, fiind predat în custodia organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Gilău.
 
***
 
ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ÎN GHERLA ȘI COMUNELE ARONDATE
În perioada 1-3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Compartimentul Rutier și Secției 7 Poliție Rurală Gherla au desfășurat activități de prevenire a comiterii unor fapte antisociale și asigurarea climatului de siguranță publică, fiind totodată prezenți în trafic, în scopul impunerii respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic.
Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost legitimate peste 123 de persoane, verificate 94 de autovehicule, efectuate 57 testări alcoolscopice, fiind aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 40.000 de lei.
Pentru încălcarea normelor de circulație au fost reținute 18 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii