Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Buletin de presă - 02.03.2023

ro

02 Mar, 2023 16:36 560 Marime text
Nr.847604/59 din 2 martie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
DEPISTAT LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
La data de 1 martie a.c., în jurul orei 20.05, polițiștii Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un tânăr de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 150, pe raza comunei Vultureni, fără a deține permis de conducere.
În cauză au fost demarate cerectări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
 
**
 
DEPISTAT FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI – REȚINUT DE POLIȚIȘTI
 
Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Aghireșu, depistat la volanul unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat.
În fapt, la data de 1 martie a.c. în jurul orei 19.05, bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Aghireșu Fabrici.
În urma verificărilor, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul etilotest i-a rezultat concentrația de 0,76  mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.
În baza celor constatate și a probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii