Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin informativ - Reținut de polițiști pentru nerespectarea hotărârii judecătorești

ro

19 Aug, 2021 14:51 605 Marime text
Nr. 506914 din 19 august 2021
                        
                                                                           
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținut de polițiști pentru nerespectarea hotărârii judecătorești
 
La data de 18 august a.c,  polițiștii  din Oneşti au fost sesizați de către o femeie de de 65 de ani, din localitate, despre faptul că nepotul său, de 20 ani, cu acelaşi domiciliu a provocat scandal şi a amenintat-o cu moartea.
Echipa operativă a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, tânărul i-ar fi ameninţat pe bunicii săi, de 62 și 65 de ani şi pe fratele său de 15 ani, provocând scandal la locuinţa comună.
Polițiștii au emis ordin de protectie provizoriu pe o perioadă de 5 zile prin care i s-a pus în vedere tânărului să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de cele trei persoane şi de domiciliul acestora.Totodată, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.
Întrucât, tânărul nu ar fi respectat măsura dispusă, a fost reținut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.
Acesta a fost introdus ȋn Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.
 
Armă ridicată de polițiști în urma unor percheziții domiciliare
 
La data de 18 august a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Dărmănești au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşelor Comăneşti şi Dărmăneşti, la domiciliul, respectiv sediul unei societăţi administrate de un bărbat de 51 de ani.
 În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate ca fiind deţinute ilegal o armă neletală supusă autorizării și două cutii cu aproximativ 600 de peleţi/diaboluri.
Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
          Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

 
Bunuri recuperate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare
 
 
La data de 09 august a.c., polițiștii din Buhuși au fost sesizați de un bărbat de 67 de ani, din comuna Racova despre faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras bunuri din locuință.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din Buhuși s-a stabilit că, în dimineața aceleași zile, bărbatul ar fi apelat la ajutorul unui vecin pentru a-i schimba yala la ușă. În cursul după-amiezei a fost apelat telefonic de o persoană necunoscută care i-ar fi comunicat să se deplaseze la magazinul din sat unde este așteptat de un echipaj de poliție, aspect neconfirmat. La revenirea la domiciliul său, bărbatul a constatat că din locuință îi lipsește suma de 5.000 de lei pe care îi avea într-o borsetă.
La data de 18 august a.c., polițiștii din Buhuși, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Doi bărbați din localitate sunt cercetați de polițiști, bănuiți de comiterea faptei.
 
Polițiștii vă recomandă să aveți grijă pe cine primiți în locuință. Nu toți oamenii sunt de încredere!
 
                                                                                                                         Întocmit,
Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii