Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Bilanțul misiunilor zilnice

ro

26 Mar, 2024 10:36 281 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
din 26 martie
 
Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore
 
În prima zi a acestei săptămâni (25.03.2024), pompierii salvatori au fost implicați în gestionarea a 1.543 situații de urgență înregistrate la nivel național. Cele mai multe intervenții au avut loc în zona București – Ilfov (365), urmată de județele Prahova (147), Mureș (142) și Dâmbovița (136).
 
În acest interval de timp, echipajele SMURD au fost cele mai solicitate, oferind asistență medicală pentru 1.334 de persoane aflate în dificultate.
 
Concomitent, pompierii au acționat pentru stingerea celor 50 de incendii înregistrate la nivel național, iar echipele de descarcerare au intervenit în 4 cazuri pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente.
 
De asemenea, colegii noștri au gestionat 170 de misiuni destinate protecției comunităților și bunurilor acestora, iar pe timpul intervențiilor desfășurate, datorită răspunsului eficient furnizat de către echipajele operative, 6 persoane aflate în situații critice au fost salvate.
 
Pentru protecția populației, în cursul zilei de ieri, prin intermediul sistemului RO-ALERT, au fost transmise 5 mesaje de avertizare, vizând prezența animalelor periculoase în județele Covasna (1), Harghita (2), Vâlcea (1) și Vrancea (1).
 
Învățați cum să reacționați în situații de urgență și asigurați-vă că sunteți pregătiți să gestionați orice situație neprevăzută! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare în diverse tipuri de risc accesând noua varianta a platformei naționale de pregătire în situații de urgență, disponibilă 👉 https://fiipregatit.ro.
 
De asemenea, descărcați, gratuit, aplicația pentru mobil DSU din App Store sau Google Play pentru a accesa informații extrem de utile pentru protecția individuală și colectivă.
 
 
SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii